Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
OrbánVikipédia – Trafikmutyi, földmutyi
  2014-03-07 21:56:09, péntek
 
  OrbánVikipédia - Trafikmutyi, földmutyi

2014. március 07., péntek 18:00 | Egyenlítő TV


A Hócipő című szatírikus kéthetilap honlapja OrbánVikipédiát indított, amely valószínűleg képes lesz arra, hogy az utókornak hitelesen és pontosan mutassa be a regnáló miniszterelnök munkásságát. Úgy érezzük, hogy ezt még a Hócipőnél is közkincsebbé kell tenni, így kedves Olvasóink nálunk is szemezgethetnek az OrbánVikipédiából.

TRAFIK- ÉS TERMŐFÖLD-KONCESSZIÓK

Az Orbán-kormány célja, hogy a magyar emberek lelke egészséges magyar testben lakjon. Ennek érdekében a magyar kormány kétfrontos ütközetet vív. Egyrészt harcol a dohányzás ellen. Másfelől stadionokat épít.

Ezeknek a kormányzati törekvéseknek mindannyian a nyertesei vagyunk. Néhányan pedig még kerestek is rajtuk.

trafik.png


A DOHÁNYZÁS ELLENI KÜZDELEM

A kormány hadat üzent a dohányzásnak. Úgy döntött, hogy dohányterméket csak a kijelölt elárusítóhelyeken lehet vásárolni. Ezeket az elárusítóhelyeket régebben trafiknak nevezték, és trafikosok voltak a tulajdonosok. Most Nemzeti Dohánybolt a nevük, és fideszesek a tulajdonosok.

Azért neveztik őket Nemzeti Dohányboltnak, mert a kormány még a nemzet akaratgyenge, elesett és szenvedélybeteg csoportjait sem taszítja ki. És ha már dohányoznak - ami helytelen és káros -, akkor a magyar emberek nemzeti dohányboltokban vegyék meg a dohányukat.

A kormány döntése után ki kellett osztani a trafikokat. Méghozzá úgy, hogy közben teljesüljön a kormány fontos célja, a kiskorúak védelme. A kormány ugyanis nem akarja, hogy a kiskorúak bemenjenek a nemzeti dohányboltokba. Megbízhat-e annyira a kormány a magyar emberekben, hogy tiszteletben tartják a tiltást?


A TRAFIKOK ELOSZTÁSA

Nem bízhat meg. Bár a Nemzeti Együttműködés Rendszerének köszönhetően a magyar emberek és a magyar kormány viszonya már sokkal jobb, mint az elmúlt nyolc évben volt, de azért még nem árt az óvatosság, mert a kommunisták képesek, és beengedik a gyerekeket a nemzeti dohányboltokba. Ezért a kisgyerekeket a kutyusokkal együtt ki kell kötni a bolt elé.

Ezért fontos volt ellenőrizni, hogy kik kapják meg a koncessziókat. Ezt a legegyszerűbben úgy lehetett megoldani, hogy megkérték a helyi lakosokat, mondják meg ők: ki az, aki meg is érdemli, hogy trafikja legyen, és abba a gyerekeket se engedné be.

A megkérdezett helyi lakosok történetesen fideszesek voltak, de mit tehetne a kormány, ha csak a fideszesekben lehet megbízni? A helyi lakosok pedig azt mondták, hogy csak az általuk ismert fideszes vállalkozókért tennék tűzbe a kezüket. Ezt néhányan félreértették, és azt mondták, hogy csak fideszesek kaphatnak trafikokat. De ők úgyis kommunisták.

Mert a trafikokat a kiskorúak védelme érdekében adták a fideszeseknek.


A FÖLDOSZTÁS

A magyarság évszázados vágya a földosztás. Ezért az Orbán-kormány úgy döntött, hogy földreformot hajt végre, és földet ad a nincstelenek tömegeinek. Ugyanakkor a magyarság évszázados félelme, hogy elveszíti a termőföldet. Ezért az Orbán-kormány úgy döntött, hogy megvédi a termőföldet. Mert azt semmiképpen sem akarta, hogy a földosztás során a magyar termőföldből a nincstelen külföldieknek jusson. Mert akkor nem védte volna meg a termőföldet. Azt sem akarta, hogy minden magyarnak földet adjon, mert csak annak legyen földje, aki tényleg akarja. Ha túl sok embernek adnak földet, akkor előfordulhat, hogy valaki nem is figyel annyira, és a külföldiek azonnal elvihetik a termőföldet.

Az Orbán-kormány ezért úgy döntött, hogy olyanoknak ad földet, akiknek szükségük van rá, és pont annyit, amennyire még tudnak vigyázni. Egy műkörmös kisasszony százegynéhány hektárra tudott vigyázni. Ő tehát annyit kapott. Volt olyan, aki szólt, hogy ő csak 60-70 hektárral boldogulna, neki annyit adtak. De akiről tudták, hogy többet bír, mert a sógora a megyei közgyűlésben is szorgalmas, az kaphatott több földet is. Előfordult azonban, hogy helyben nem is találtak megfelelő jelentkezőt. Oda százvalahány kilométerről kellett valakit hívni, hogy állattenyésztés céljára igényeljen végre földet. Az­óta a szerencsétlen ügyvéd naponta órákat utazik, hogy vigyázzon a földre. És mivel állattenyésztésre kapta, vele utaz­nak a tehenek is, naponta megveszi nekik a retúrt az állomáson, mert a vasúttársaság nem ad nekik bérletet. Az ügyes polgármester ezért a Belvárosban fejleszt tanyát. De volt olyan, fáradtságot nem ismerő, szüntelenül robotoló polgármester, aki a fociakadémiája mellett vállalta, hogy családjával 1500 hektárra felügyel. Odaadták neki, mert a föld jó kezekben lesz. A polgármester a földre is vigyáz, le is veszi mások törékeny válláról a terhet, sőt a neje is segít benne, és még trafikozni is van ereje. Mert valakinek meg kell védenie a kiskorúakat a dohányzástól. Legalábbis meggyanúsították vele, de kikérte magának, hogy nem neki van tíz trafikja, hanem a testvérének, akivel mellesleg stadiont épít saját megbízásából. A földet egyébként a legtöbben nem vetik be, csak felveszik az érte járó területalapú uniós támogatást, mezőgazdasági túltermeléstől tehát a közeljövőben nem kell tartani.

http://egyenlito.blog.hu/2014/03/07/orbanvikipedia_trafikmutyi_foldmutyi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: meggyanúsították, orbánvikipédiát, legegyszerűbben, állattenyésztés, szenvedélybeteg, dohányboltokban, szemezgethetnek, fociakadémiája, miniszterelnök, orbánvikipédia, dohányboltokba, dohányterméket, vállalkozókért, túltermeléstől, orbanvikipedia, dohányboltnak, mezőgazdasági, együttműködés, vasúttársaság, szerencsétlen, fideszesekben, fideszeseknek, külföldieknek, koncessziókat, százegynéhány, kisgyerekeket, félreértették, törekvéseknek, polgármester, termőföldből, akaratgyenge, megbízásából, tulajdonosok, dohányzástól, előfordulhat, dohányzásnak, utókornak hitelesen, regnáló miniszterelnök, magyar emberek, magyar kormány, dohányzás ellen, kormányzati törekvéseknek, nyertesei vagyunk, kormány hadat, kijelölt elárusítóhelyeken, elárusítóhelyeket régebben, nemzet akaratgyenge, kormány döntése, kormány fontos, kiskorúak védelme, kormány ugyanis, kiskorúak bemenjenek, Egyenlítő TV, TRAFIK- ÉS TERMŐFÖLD-KONCESSZIÓK, DOHÁNYZÁS ELLENI KÜZDELEM, Most Nemzeti Dohánybolt, Nemzeti Dohányboltnak, TRAFIKOK ELOSZTÁSA, Nemzeti Együttműködés Rendszerének,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png csokor  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  George Gordon Lord Byron: Inez...  s immár én is felragyogva, ért...  Szép estét kedves látogatóimna...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Neked tudnod kell  Png nő  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Hiányzik  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  képre írva  Szép napot kívánok  Png telefon  Alvó cicák  Egy maradéktalanul uralt világ  Mai harmónia kártyám  Png ház  Egy hatékony szolga  Még csak most kezdődik a nap  Png csokor  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Egy maradéktalanul uralt világ  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam Annuska bar...  A Megváltó szolgálatában  Adakozás  Facebookon kaptam  Png telefon  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Nevem  Png kislány  Reggel van  Idő  képre írva  A boldog családok mind hasonló...  Zilahy Lajos gondolata  Alázat  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kislány  s immár én is felragyogva, ért...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Paul David Tripp Április 19  A boldog családok mind hasonló...  Szép napot kívánok  Nem tudhatod  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nem tudhatod  Paul David Tripp Április 20  Akarat  Németh László tollából  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  210 éve született a SZÓZAT meg...  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Őrizkednünk kell...  Bounty krémes  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Png fotel  A sors  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Hiányzik  A sors  Makszim Gorkij gondolata  Mi lenne ha 
Bejegyzés Címkék
utókornak hitelesen, regnáló miniszterelnök, magyar emberek, magyar kormány, dohányzás ellen, kormányzati törekvéseknek, nyertesei vagyunk, kormány hadat, kijelölt elárusítóhelyeken, elárusítóhelyeket régebben, nemzet akaratgyenge, kormány döntése, kormány fontos, kiskorúak védelme, kormány ugyanis, kiskorúak bemenjenek, nemzeti dohányboltokba, magyar emberekben, elmúlt nyolc, kommunisták képesek, kutyusokkal együtt, helyi lakosokat, megkérdezett helyi, fideszesekben lehet, helyi lakosok, általuk ismert, magyarság évszázados, nincstelenek tömegeinek, földosztás során, magyar termőföldből, nincstelen külföldieknek, külföldiek azonnal, műkörmös kisasszony, megyei közgyűlésben, kaphatott több, szerencsétlen ügyvéd, ügyes polgármester, fociakadémiája mellett, földet egyébként, érte járó, meggyanúsították, orbánvikipédiát, legegyszerűbben, állattenyésztés, szenvedélybeteg, dohányboltokban, szemezgethetnek, fociakadémiája, miniszterelnök, orbánvikipédia, dohányboltokba, dohányterméket, vállalkozókért, túltermeléstől, orbanvikipedia, dohányboltnak, mezőgazdasági, együttműködés, vasúttársaság, szerencsétlen, fideszesekben, fideszeseknek, külföldieknek, koncessziókat, százegynéhány, kisgyerekeket, félreértették, törekvéseknek, polgármester, termőföldből, akaratgyenge, megbízásából, tulajdonosok, dohányzástól, előfordulhat, dohányzásnak, kilométerről, közeljövőben, nincstelenek, köszönhetően, valószínűleg, százvalahány, történetesen, megkérdezett, közgyűlésben, rendszerének, földreformot, közkincsebbé, tiszteletben, területalapú, teljesüljön, termőföldet, jelentkezőt, mindannyian, kormányzati, kommunisták, fáradtságot, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2234
  • e Hét: 16464
  • e Hónap: 27575
  • e Év: 181071
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.